Eugenie Kaspori, is de nieuwe directeur van het Odensehuis. Op maandag 4 juli is zij begonnen en is voor een ieder het nieuwe aanspreekpunt als directeur.

Louisa Bosker blijft tot 31 oktober bij het Odensehuis in dienst als stafmedewerker. In deze periode zal Louisa haar taken overdragen aan Eugenie en haar projecten afronden. Tijdens het 10-jarig jubileumfeest van het Odensehuis op 20 oktober is er een moment gecreëerd waarop Louisa het stokje formeel overdraagt en afscheid neemt van het Odensehuis.

Hieronder stelt Eugenie zich voor:

Mijn naam is Eugenie Kaspori, een naam die exotisch klinkt maar hoort bij een van oorsprong Limburgs-meisje. Inmiddels woon ik al jaren in Culemborg, samen met mijn man, zoon en dochter. Die twee kinderen zullen binnenkort het huis gaan verlaten, want dat zijn nu beiden studenten.

Na een lange periode werkzaam te zijn geweest in het welzijnswerk, zowel in Culemborg als in de Bommelerwaard, heb ik nu met heel veel plezier de overstap gemaakt naar het Odensehuis. Niet alleen het Odensehuis en haar visie, maar ook de sfeer hier én de werkomgeving maken dat ik met heel veel enthousiasme begin aan deze mooie uitdaging. 

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Published On: 6 juli 2022

Recente Berichten