Kwaliteit

We vinden een paar dingen heel belangrijk, en vakmanschap is daar één van. Daarom investeren we in onze medewerkers én in de toekomst van het vak. Onderstaande kwaliteitscertificaten laten zien wat wij waard zijn. Onze privacyverklaring vindt u middels deze link. Tevens beschikken we over een klachtenprocedure. Mochten er klachten binnenkomen dan doen wij daar verslag van in ons jaarverslag.

Sterk Sociaal Werk

Sinds mei 2019 heeft het Odensehuis Wageningen het kwaliteitslabel Sociaal Werk. Daarmee laten we zien dat we voldoen we aan de gestelde eisen op het gebied van vakmanschap, dienstverlening, en organisatie & bestuur. In 2020 zijn we opnieuw gecertificeerd. En zijn we opgenomen in het kwaliteitsregister Sociaal Werk.

Erkend leerbedrijf

We dragen graag bij aan de toekomst van wmbo-leerlingen en mbo-studenten, daarom zijn we een erkend leerbedrijf. Vanuit diverse studierichtingen kunnen studenten bij ons stage lopen.

Samen dementievriendelijk

In september 2019 ontvingen we van Samen Dementievriendelijk Nederland (een initiatief van Alzheimer Nederland en het ministerie van VWS) het certificaat ‘Samen dementievriendelijk’. Zo laten we ‘officieel’ zien dat we dementievriendelijk zijn.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de mail of bel 0317 358 711

E-MAIL HET ODENSEHUIS