Het Geheugenhuis is dé plek in Wageningen waar mensen met een ‘niet pluis’-gevoel terecht kunnen voor informatie en hulpmiddelen. Eens in de maand is er een inloopmoment, waar (ervarings)deskundigen klaar staan om vragen te beantwoorden en ervaringen te delen. Ook worden er tijdens deze inloopmomenten regelmatig workshops en lezingen georganiseerd om informatie te delen over goed leven met dementie of geheugenverlies.

Vanaf maandag 28 januari zijn de inloopmomenten van het Geheugenhuis op wisselende locaties, om zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om gebruik te kunnen maken van het Geheugenhuis. Op maandag 28 januari is dat van 10:30 tot 12:00 uur in het Odensehuis Wageningen (Hesselink van Suchtelenweg 6) 

De volgende inloopmomenten van het Geheugenhuis zijn in het eerste kwartaal gepland op maandag 26 februari van 10.00-11.30 uur in het Huis van de Wijk de Nude (Kortestraat 2) en op woensdag 27 maart van 10.30-12.00 uur in het Odensehuis Wageningen. (Hesselink van Suchtelenweg 6)

Meer informatie vindt u terug in deze Flyer

 

Published On: 15 januari 2024

Recente Berichten