Op zaterdag 24 september organiseerde Welsaam* samen er de buren uit de wijk Sahara Burendag. De dag waarop buurtbewoners gezellig samenkomen en samen iets van waarde doen voor elkaar en de buurt.

Met vereende krachten en in nauw overleg kwam het programma voor de dag tot stand met activiteiten voor jong en oud. Kinderen konden knutselen in de tent. Volwassenen en kinderen werden tot bewegen bewogen door Linda van Linda In twilight. Oudere bewoners deelden aan de hand van mooie oude foto’s hun verhalen over de geschiedenis van de buurt.

Ondanks het slechte weer was de opkomst goed en de onderlinge sfeer warme en gemoedelijk. Onder het genot van koffie/thee en een lekkernij gemaakt door vrijwilligers werd iedereen weer bijgepraat over het wel en wee van de buurt. Burendag is een goede traditie die we er graag inhouden. Want goede buren doen ertoe!

 

*Welsaam ondersteunde Burendag en haakte aan vanuit Wageningen DOET (Solidez en Thuis). Het Odensehuis maakt deel uit van het Welsaam-project Wageningen dementievriendelijk.

Published On: 3 oktober 2022

Recente Berichten