0317 358 711
post@odensehuiswageningen.nl

Workshop met Karlijn en Kevin

Het project ‘ZIE DE MENS’ van het Odensehuis Wageningen richt zich op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun naasten. Dit gebeurt onder andere door te werken aan een verdieping van contact en het vergroten van de bewustwording van mensen over hoe om te gaan met mensen met dementie.

De ‘ontdekkingsreis’ die we samen doorlopen met mensen met beginnende dementie en hun naasten, bestaat uit 15 workshops van 2,5 uur die om de week plaatsvinden. Deelnemers van de workshops zijn mensen met beginnende dementie, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals.
Deze serie van 15 workshops resulteert in een voorstelling waarin de kennis, inzichten, reiservaringen en de verzamelde beelden, opgedaan tijdens deze ontdekkingsreis, gedeeld worden
met het publiek.

De werkwijze van Karlijn en Kevin (van uit hun bedrijf ENSŌ) waarin diverse kunstvormen samenkomen, is in dit samenwerkingsproject het middel om onderling contact te verdiepen en levert veel op voor mensen met dementie. Kunstvormen kunnen veel betekenen in de beeldvorming over leven met dementie en ‘spelenderwijs’ mensen meenemen in het goed omgaan met dementie.

Datum

aug 04 2022
Expired!

Tijd

14:00 - 16:00
mei 2024
juni 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Ga naar de bovenkant