0317 358 711
post@odensehuiswageningen.nl

Participantenbijeenkomst

Alle deelnemers, mantelzorgers, vrijwilligers, stagiaires, vakdocenten en andere direct betrokkenen van het Odensehuis zijn uitgenodigd voor de participantenbijeenkomst. Het thema van deze middag is “Zinvol leven”.

 

Ruud Dirkse zal ons als spreker meenemen in zijn ervaringen met DemenTalent. Wat is dat en hoe kunnen wij ons daarbij laten inspireren in het Odensehuis en daarbuiten in Wageningen. Wat kan jou als individu, en ons samen als Odensehuis, weer verder brengen waar het gaat om een zinvolle invulling van ons leven?

 

Ruud is o.a. landelijk kartrekker van DemenTalent en auteur van 5 boeken over dementie en ouder worden. In de kern draait DemenTalent om het stimuleren dat mensen met dementie vrijwilligerswerk gaan doen in de samenleving. Het grootste onderzoek naar DemenTalent is gedaan door een team van onderzoekers onder leiding van Prof. Dr. Rose-Marie Dröes van het Amsterdam UMC (voormalige VU), onder de titel ‘Ontmoetingscentra 3.0.’ Het onderzoek duurde 3 jaar. Nieuwsgierig naar dit onderzoek? Bekijk het interview met Prof. Dr. Rose-Marie Dröes in Nieuwsuur (2019). Actief en dement (nos.nl)

 

De participanten-bijeenkomsten worden tweemaal per jaar georganiseerd en zijn meestal goed bezocht. Wil je je vooraf even aanmelden via post@odensehuiswageningen.nl ? Dan weten wij hoeveel stoelen en koppen thee we klaar moeten zetten. Als je met de auto komt, parkeer dan bij voorkeur op grote parkeerplaats, zodat de plaatsen vlakbij het Odensehuis beschikbaar blijven voor mensen die slecht ter been zijn.

Datum

mrt 21 2024
Expired!

Tijd

14:00 - 16:00
juni 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Ga naar de bovenkant