0317 358 711
post@odensehuiswageningen.nl

Jubileum 10 jarig bestaan Odensehuis Wageningen

Het Odensehuis Wageningen bestaat 10 jaar. Dat is een viering waard. En vieren doen we samen met u als (oud-)deelnemer, naaste, vrijwilliger, familielid, vriend, buur, samenwerkingspartner en collega.

We nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij onze jubileumdag op 20 oktober 2022. Wij trakteren, uw deelname is kosteloos.

Programma

Ochtendprogramma bij het Odensehuis

10.00 – 12.00 | Informele viering met deelnemers

Elkaar ontmoeten en verhalen delen staat deze ochtend centraal. We staan ook stil bij het afscheid van Louisa Bosker, medeoprichter en scheidend directeur van het Odensehuis.

Parkeren kan bij het Odensehuis (Hesselink van Suchtelenweg 6 Wageningen, gebouw De Hooghe Stee), maar de ruimte op het terrein is beperkt. Als er geen plaats meer is, kunt u de parkeergelegenheid op de Dreijenlaan (tegenover het laboratorium voor erfelijkheidsleer – 3 minuten lopen) gebruiken.

Middagprogramma in de Grote Kerk van Wageningen

12.30 – 13.30 | Netwerklunch en inloop
13.30 – 17.30| Programma ‘Leven met vergeten… doe je samen’

  • Voorstelling ‘Vergeten verbindt’ o.l.v. Enso Physical Theatre. Samenspel met deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van het Odensehuis.
  • Essay ‘Zie de mens’ voormalig wethouder, bestuurder en schrijver Lara de Brito.
  • Presentatie Sociale Benadering Dementie ‘Anders kijken anders doen!’ o.l.v. Loes van de Voort, ketenregisseur Midden-Limburg en projectleider Tao of Care Marijke Notermans.
  • Quiz: Wie van de vier? Herkent u de vrijwilliger? O.l.v. Corrinne van Pommeren, coördinator Odensehuis Wageningen.
  • Dansworkshop ‘Grenzeloos bewegen’ door Marianne de Pagter.

17.30 – 18.30 | Receptie
Opening afscheidsreceptie door Jacqueline Daelmans, voorzitter bestuur Odensehuis Wageningen.
Een moment om stil te staan bij het afscheid van Louisa Bosker, medeoprichter en scheidend directeur van het Odensehuis Wageningen e.o. En kennis te maken met haar opvolger – Eugenie Kaspori.

Parkeren: de Grote Kerk (Markt 1, 6701 CX Wageningen) ligt midden in het centrum van de stad. Lopend of met de fiets is de kerk goed te bereiken. Op de website van de Grote Kerk staan verschillende (betaalde) parkeergelegenheden rondom de kerk.

Datum

okt 20 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 18:30
Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Ga naar de bovenkant