0317 358 711
post@odensehuiswageningen.nl

Presentatie Anne4Care

Smartphones, tablets, slimme horloges, handige apps. Veel mensen gebruiken ze. Maar wat als je twijfelt welke dag het is, wat je afspraken zijn, of wanneer je welk medicijn moet innemen? Dan wil je graag iemand die je helpt herinneren. Iemand die bij je is en je dagritme kent. Dat kan! Met Anne4Care. Dé Digitale Zorg Assistent Anne4Care biedt dagstructuur onder andere door agenda, medicatie herinneringen, beeldbellen en meer. Anne luistert, reageert en helpt herinneren.

Anne4Care is een digitale zorg assistent die ondersteunt waar nodig Virtueel. Ze is een avatar met gezichtsuitdrukkingen. Je hoeft niet digitaal vaardig te zijn en als je vragen hebt, kan je altijd terecht bij de klanten service.

Dit klinkt als een mooie advertentietekst en dat is het ook. Het Odensehuis is heel nieuwsgierig en biedt graag de mogelijkheid voor een nadere kennismaking. Interesse voor een presentatie over Anne4Care? Deze wordt georganiseerd door het Geheugenhuis op woensdag 13 juli in het Odensehuis om 10.30 uur. Graag opgeven via post@odensehuiswageningen.nl

 

Datum

jul 13 2022
Expired!

Tijd

10:30 - 12:00
augustus 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Ga naar de bovenkant